søndag 30. mars 2014

Husk påskeverksted tirsdag 01.04.14


Minner om påskeverksted nå førstkommende tirsdag 01.April. Vi begynner kl. 17.00 og bruker kvelden. Ta med symaskin og ulike stoffer. Vi har flere ulike ideer vi deler med hverandre - vel møtt :)

Tur til Steinkjer

Et lite knippe av Quiltetupper var en dagstur til Steinkjer. Formålet var besøk i Steinkjers to kreative stoffbutikker. Kreative AS i sentrum og Northern Quilt i sentrum. Hos sistnevnte fikk vi en kopp kaffe og en liten presentasjon av nytt og spennede som eier Wenche delte med oss. Gode tips og ideer til inspirasjon. Gå gjerne inn på hennes blog: northernquilts eller nettbutikk : northernquilts.no og la deg inspirere.



 
Wenche deler tips og ideer med oss
 


 
Shopping på gang !



tirsdag 4. mars 2014

SYTREFF 04.MARS

Veskeutstilling og inspirasjonsdeling på kveldens sytreff, her er et oversiktbilde av de mange flotte veskene. Mange gode tips og ideer ble utvekslet og det blir nok flere som kaster seg over nye veskeprosjekter i nærmeste framtid.
 
 
 
 
Mange var kommet et stort skritt videre i prosjektene sine med twisterlinjalen, her er et utvalg til videre inspirasjon :
 
 
 
 
 
 
 
 
På neste sytreff den 18.mars oppfordre vi til å ta med ulike påskeprosjektideer så vi får inspirasjon til å planlegge påskeverkstedet.